Özel Röportaj: ''Kurumlara sadakat projelerimiz aracılığıyla güç ve itibar katmaya devam ediyoruz''
Özel Röportaj: ''Kurumlara sadakat projelerimiz aracılığıyla güç ve itibar katmaya devam ediyoruz''

Özel Röportaj: ''Kurumlara sadakat projelerimiz aracılığıyla güç ve itibar katmaya devam ediyoruz''

Medline Kurumsal Satış Müdürü Binnur Yavuz; “Hizmet kalitemizi konum fark etmeksizin Türkiye’nin her noktasına ulaştırıyoruz.”

Başarılı çalışmalarına uzun yıllardır devam eden Medline Sağlık Grubu’nu sektörden ayrıştıran yönleri hakkında sizden bilgi alabilir miyiz?

Türkiye’nin ilk acil sağlık hizmeti şirketi olarak kurulduğumuz 1995 yılından itibaren; deneyimli insan kaynağımız, kalite odaklı hizmet sunumumuz, güçlü altyapı ve donanımımız, modern yaşama paralel olarak güncellediğimiz teknolojik yatırımlarımız ile ülkemizde benzeri olmayan bir sistemi yöneterek sektörden ayrışıyoruz.

“Sağlık” tüm diğer hizmet sunumlarından farklı olarak doğrudan insan hayatını etkilerken, bireylerin ve toplumların yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalar ile hayati önem taşımaktadır. Bu nedenle Medline Sağlık Grubu olarak üstlendiğimiz misyon ile sağlık hizmetlerinde dünyada ve Türkiye’de model oluşturarak, değer yaratmaya devam ediyoruz.

Medline’ın üyelik hizmetlerinden kimler faydalanabiliyor ve süreç yönetimi nasıl sağlanıyor?

Medline’ı sektörden ayrıştıran yönlerinden bir tanesi de üyelik sistemiyle hizmet veriyor olmamız. Hem bireysel hem de kurumsal tarafta yaptığımız üyelik anlaşmalarıyla ilerliyoruz. Riskleri önceliklendirerek ekibimizi oluşturuyoruz. Yılın başında filo, doktor, paramedik ve sürücü gibi gerekli insan kaynağımızda ciddi yatırımlar yapıyoruz. Müşterilerine, bayilerine ya da çalışanlarına “Medline Acil Sağlık Üyeliği” sunmak isteyen şirketlerin; hedef kitle hacmini ölçümleyerek yatırımlarımızı yapıyor, kendilerine acil sağlık hizmetlerimize erişebilmeyi taahhüt ediyoruz. Doktorlu ve yoğun bakım donanımına sahip ambulanslar ile hizmet veriyoruz. İçerisinde doktorumuzun olduğu bir ambulansımız ile hastane acil ünitesini hastalarımızın ayağına getiriyoruz.

Her on vakanın dördünü olay yerinde tedavi ediyoruz. Acil durumdaki bir kişi aradığı zaman saniyeler çok önem arz ediyor. 444 12 12 numaralı telefonumuzu 7 gün 24 saat sağlık profesyonellerimiz cevaplıyor ve süreç yönetimini başlatıyor.

Vakanın sağlık durumuna göre bölgeye en yakın tam donanımlı acil yardım ambulansımız yönlendiriliyor. İlgili konuma ambulans ulaşana kadar geçen süre içerisinde Medline Alarm Merkezimizde çağrıyı karşılayan sağlık profesyonellerimiz, ilk yardım bilgisi paylaşımına devam ediyor. Özetle ambulans ve beraberindeki sağlık ekibimiz olay yerine gidene kadar da telefonda da hastamızı yalnız bırakmıyor, eş zamanlı Medikal Bilgi Köprüsü ve Hastane Organizasyonu yaparak en uygun hastaneye hasta transferimizi sağlıyoruz.

Bireysel ve kurumsal üyelerimiz bizlere “Medline Acil Mobil” uygulamamız üzerinde de rahatlıkla ulaşabiliyor. Medline Acil Mobil uygulamamız ile tek tuşa basarak adres tarifine gerek kalmadan bulunulan konuma en kısa sürede acil sağlık hizmetini ulaştırıyoruz.

Bireysel çözümleriniz ve içerikleriniz hakkında bilgi alabilir miyiz?

Bireysel tarafta sunmuş olduğumuz gelişmiş hizmet paketlerimiz var. Bu paketlerimizin temelinde “Medline Acil Sağlık Üyeliğimiz” yer alıyor. Bireysel üyelerimizin ve ailelerinin talep ve ihtiyaçlarına göre kendilerine evde doktor muayenesi, evde check up, evde tetkik, evde hemşirelik hizmetleri bulunan avantajlı bireysel çözümler sağlıyoruz.

Bireysel üyelerimizle ilgilenen özel müşteri temsilcilerimiz ile uzun yıllardır kendilerine sağlık mentörü olmaya, memnuniyet yaratmaya ve VIP hizmet yelpazesi sunmaya devam ediyoruz.

Üyelerimiz sağlık profesyonellerimiz tarafından kendilerine verilen Telefon ile Tıbbi Danışmanlık Hizmetimizden; sadece acil durumlarda değil, acil durumlar dışında kalan sağlık ile ilgili her konuda 7 gün 24 saat Medline Alarm Merkezimizi arayarak bilgi alabiliyorlar.

Kurumsal çözümleriniz ve anlaşmalarınız ile kurumlara nasıl bir katma değer oluşturuyorsunuz?

Kurumsal anlaşmalar ile finans, enerji, sanayi, temel tüketim, otomotiv, hizmet, bilişim, iletişim, gayrimenkul dahil olmak üzere tüm sektörler özelinde çok sayıda proje gerçekleştirilmiş olup, halen devam eden çok sayıda başarılı iş birliklerimiz mevcut.

Medline Sağlık Hizmetleri olarak profesyonel bir yaklaşımla kurumların ihtiyaçları doğrultusunda “7/24 Medline Acil Sağlık Hizmetleri Üyeliği” ve ihtiyaçlara uygun “Mobil Sağlık Çözümleri” geliştiriyoruz.

Bu çözümlerimiz; şirket çalışanlarına, müşterilerine, geleneksel dağıtım kanalları ve satış noktalarına, üyelerine ve bayilerine yönelik olabileceği gibi, bir ürüne entegre ya da kampanya hediyesi olarak da kurgulanabiliyor.

Bu üyelik hizmetleri kurumlar tarafından; sektörde farklılaşma oluşturmalarına destek olmakla birlikte tüketici/çalışan memnuniyetini, sadakatini ve performansını arttırıcı tutundurmaya yönelik projelerde önemli bir armağan olarak kullanılıyor.

Aynı zamanda firmalardan gelen talepler doğrultusunda sabit nokta acil yardım ambulans hizmeti, sabit nokta hasta nakil ambulansı hizmeti, sabit nokta sağlık personeli (doktor, hemşire, acil tıp teknikeri, paramedik) hizmetleri sunuluyor.

Kurumsal çözümlerimiz kapsamında yıllık yapılan anlaşmalar dahilinde, oluşabilecek acil durumlara karşı; alışveriş merkezleri, üniversiteler, okullar, spor salonları, oteller, tur servis firmaları, plazalar, tower’lar, rezidanslar, siteler, iş merkezleri, fabrikalar, ofisler, vakıflar, dernekler gibi   kurumların çalışan, üye, müşteri, ziyaretçi ve öğrencilerini “MEDLINE GÜVENCESİ” altına alıyoruz.

Kısaca insanın olduğu her yerde varız. Geliştirdiğimiz projeler ile iş birliği içerisinde olduğumuz tüm kurumlarımıza güç ve itibar katmaya devam ediyoruz.

“7/24 Medline Acil Sağlık Hizmetleri Üyeliği” neleri kapsamaktadır?

Üyelerimize 365 gün 24 saat boyunca doktorlu kara ambulansı, telefon ile tıbbi danışmanlık, medikal bilgi köprüsü ve acil durumlarda hastane organizasyonu, Medline Acil Mobil Uygulama kullanımlarını sunuyoruz.

Sigorta şirketleri ile yapmış olduğunuz iş birliklerinden bahsedebilir misiniz?

Sigorta şirketlerine çok önemli bir katma değer olan, “önleyici bir sağlık tedbiri niteliği taşıyan” Medline Acil Sağlık Hizmetleri Üyeliği sunarak, sigortalılarının yerinde mobil sağlık ve acil sağlık hizmeti almalarını sağlayarak, müşteri memnuniyeti oluşturuyoruz.

Yerinde müdahale ve tedavi ile sigorta şirketlerine hastane giderlerinden ciddi tasarruf imkanı sağlıyoruz. Sunmuş olduğumuz Medline kalitesi ve VIP hizmet ile sigortalılara kendilerini ayrıcalıklı hissettirmekten mutluluk duyuyoruz.