Anadolu Hayat Emeklilik’in, Yenilenen Prim İadeli Hayat Sigortası için Hazırladığı Reklam Filmi Yayında
Anadolu Hayat Emeklilik’in, Yenilenen Prim İadeli Hayat Sigortası için Hazırladığı Reklam Filmi Yayında

Anadolu Hayat Emeklilik’in, Yenilenen Prim İadeli Hayat Sigortası için Hazırladığı Reklam Filmi Yayında

Anadolu Hayat Emeklilik’in, yeni özellikler kazandırarak yeniden tanıtımını yaptığı ‘Prim İadeli Hayat Sigortası’ ürününe özel hazırladığı reklam filmi yayına girdi.

Film, “Sigorta süresi sonunda ödediğin primleri geri alabildiğin Prim İadeli Hayat Sigortası yaptırırsın, hayata hiç olmadığın kadar bağlanırsın!” mesajıyla izleyicilerle buluşuyor.

Anadolu Hayat Emeklilik, yeni özellikler kazandırdığı ‘Prim İadeli Hayat Sigortası’ ürünü için “Hem sevdiklerine güvence sağladığın hem de sigorta süresi sonunda ödediğin primleri geri alabildiğin Prim İadeli Hayat Sigortası yaptırırsın, hayata hiç olmadığın kadar bağlanırsın!” sloganıyla duyurduğu yeni reklam filmini yayına aldı.

Şirketin, hem hayattaki beklenmedik durumlar karşısında finansal güvence sağlamak hem de sigorta süresi sonunda ödediği primleri geri almak isteyen kişiler için sunduğu ‘Prim İadeli Hayat Sigortası’ ürünü ile kişiler; 4 farklı süre seçeneği arasından dilediğini seçerek, tercih ettikleri sigorta süresi sonunda ödediği primleri geri alabiliyor, prim ödeme dönemi boyunca ödediği primlerin tamamı için vergi avantajından faydalanabiliyor ve üstelik Anadolu Hayat Emeklilik’in sunduğu çeşitli ayrıcalıklardan da yararlanma imkânına sahip oluyor.

Anadolu Hayat Emeklilik’in Prim İadeli Hayat Sigortası ürünü, tarihi bir atmosferde; kral, ejderha tarafından kaçırılan bir prenses ve onu kurtarmak için gelen şövalyelerin yer aldığı fantastik bir hikâye üzerinden mizahi bir dille anlatılıyor. Sigorta süresi sonunda hayatta kalınması halinde, ödenen primlerin sigortalıya iade edildiği ve sektörde müşteriler tarafından yoğun talep gören bir ürün olan Prim İadeli Hayat Sigortası’nın reklam filmi; ana kahraman olan şövalyenin hayatta kalmak için kendisine verilen görevden çeşitli gerekçelerle kaçma çabasını güncel mizah diyaloglarıyla sunarken ürünün avantajlarının da altını çiziyor. Kısa bir komedi filmi tadında hazırlanan ve TBWA\Istanbul imzası taşıyan reklam filminin yönetmenliğini Dual yaparken, prodüksiyonu Public Film üstlendi.

 

Reklam filmi aşağıdaki link üzerinden izlenebilir. https://www.youtube.com/watch?v=2EEyWnA4-C0

 

Künye Bilgisi:

Reklamveren: Anadolu Hayat Emeklilik

Reklamveren Yetkilileri: Tuğba Öcal, Deniz Yaşar, Emre Kaynarpınar, Merve Simge Kent, Almina Erdoğar, Ömer Kaya, Tuğba Sakarkaya.

Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul

CCO: İlkay Gürpınar

ECD: Volkan Karakaşoğlu

Grup Kreatif Direktörü: Ufuk Işık

Kreatif Direktör: Mehmet Demirel

Yaratıcı Ekip Lideri: Buğra Birgin

Kreatif Ekip: Oytun Vural, Samet Çiçek, Mert Güler, Aytekin Taş

Marka Ekibi: İpek Albudak, Su Pulur

CSO: Toygun Yılmazer

Genel Müdür: Ela Bilgisel

Genel Müdür Yardımcısı: Burçin Birim Sadıkoğlu

Stratejik Planlama Ekibi: Nisan Danışman, Berkay Başer

Ajans Prodüktörü: Elif Mermer, Taha Palta

Optimizasyon ve Satınalma Sorumlusu: Neslihan Gücüm

Prodüksiyon Şirketi: Public Film

Yönetmen: Dual

Müzik Düzenleme: 3K1A

Sosyal Medya Ajansı: Havas İstanbul

Medya Planlama Ajansı: IPG MEDYA BRANDS A.Ş.