Image

''AXA PARTNERS olarak, hem yurtdışı uygulamalarını yakinen takip etmekte, hem de piyasa ihtiyaçlarına göre şekillenmekte olan yeni hizmet ihtiyaçlarının teknolojik olarak kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmasını sağlamak için çalışmaktayız.''

Teknolojinin hayatımıza getirdiği kolaylıklar ve avantajlar ile birlikte müşterilerimiz hizmet alırken daha hızlı ve kolay takip edilebilir uygulamaları tercih etmektedir. Kişilerin daha kolay erişilebildiği, hızlı destek alabildiği ve aldığı hizmet ile ilgili süreçleri takip edebildiği uygulamalara olan talepler son dönemde oldukça yükselmiştir. Asistans sektörü de bu trendden kaçınılmaz bir şekilde etkilenmektedir. Bu kapsamda, sunmuş olduğumuz hizmetlerin hızlı, ulaşılabilir, kullanıcı dostu sistemlerle entegre edilebilir, kolayca takip edilebilir versiyonlarına evrilmesi kaçınılmaz olmaktadır. AXA PARTNERS olarak, hem yurtdışı uygulamalarını yakinen takip etmekte, hem de piyasa ihtiyaçlarına göre şekillenmekte olan yeni hizmet ihtiyaçlarının teknolojik olarak kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmasını sağlamak için çalışmaktayız.


Teknolojik gelişimler ve değişimler asistans şirketlerinin verilerini daha hızlı ve sağlıklı şekilde işlemesine ve gelen çağrılardan hizmetin tamamlanmasına kadar tüm süreçlerin efektif şekilde takibini sağlamaktadır. Kullanıcılarımız için hasar süreçlerinde telefon görüşmelerine ayıracakları süreyi kısaltarak arama nedenlerini aktarmaları, talep ettikleri hizmetin ne kadar sürede kendilerine ulaşacağını takip ederek süreçleri kolaylaştırmaktadır. Gerek iş verimliliği gerek yüksek hizmet kalitesi için asistans şirketlerinin yeni teknolojiler ile müşterilerine çözüm sağlamaları önem taşımaktadır.

Müşteri beklentisi her zaman ilgili hizmetlerin en kısa sürede kendisine ulaşması ve mevcut sürecine hızlı çözüm sunması yönündedir. Bu oldukça doğal bir beklentidir, çünkü asistans hizmetlerinin tamamına yakını içerisinde bulunulan zorlu bir duruma çözüm üretilmesini içermektedir. Teknolojik gelişmeler, ihtiyaç duyulan çözüm hızına ulaşmak için operasyonel anlamda müşterilerimize geçmişe göre daha fazla memnuniyet sağlamaktadır. Bununla birlikte, sunmakta olduğumuz hizmetlerin insan odaklı olması nedeniyle teknolojinin yanısıra operasyondaki temsilcilerimizin süreç yönetime dahil olması gerekliliğini doğurmaktadır. Bu hizmetlerin, geliştirilecek bir aplikasyon üzerinden baştan sona tamamen teknolojik altyapıya uygun kurgulanması mevcut şartlarda henüz mümkün olmamakla birlikte, geliştirdiğimiz uygulamalarla insan gücünü teknoloji ile destekleyerek kullanıcılarımızın hizmet taleplerini çok hızlı bir şekilde bizlere iletmelerini ve hizmetin kendilerine ulaşma süresini takip edebilmelerini olanak sağlamaktayız.

AXA PARTNERS olarak ana odağımız müşterilerimize kaliteli bir hizmet sunmak ve hizmet kalitemizi geliştirmeye devam ederek müşterilerimizin yaşamlarına değer katmaktır. Dijital dünyanın avantajlarını müşterilerimize daha fazla sunmak için globaldeki ve ülkemizdeki dijital trendleri takip ediyoruz ve kalite standartlarımızı sürekli daha yukarıya taşımayı hedefliyoruz. Pandemi döneminde teknolojik olarak gelişmemizin önemini daha iyi deneyimleme şansımız oldu. Uzaktan hizmet sağlayabilmek için mevcut altyapımızı güncelleyerek hem operasyon çalışanlarımızın hem de hizmet alan müşterilerimizin kesintisiz, hızlı ve çözüm odaklı hizmet almalarını sağladık. Ofise dönüş sonrasında hizmet bazlı olarak yeni projeler üzerinde çalıştık ve yol yardım hasar süreçlerinde müşterilerimizin dijital ortamda bilgilerini hızlıca iletip çekim hizmeti organizasyonu yaptırmalarını sağlayan bir platform hazırladık. Mevcut geolokalizasyon uygulamamızı geliştirmemizin yanısıra, benzer bir uygulamayı ikame araç teslim takibi için de devreye aldık. Hem uygulamaların hizmet sürelerine etkisini ölçümleyerek hem de aldığımız geribildirimlerle uygulamaların geliştirmesi ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.