Image

''Son dönemlerde özellikle Health & Wellbeing uygulamaları asistans hizmetlerin gündeminde.''

Teknolojinin sürekli olarak gelişimine devam etmesi sebebi ile, bu alanlarda sürekli güncellemeler yapılması ve yeni trendlere ayak uydurulması gerekmekte. Bu doğrultuda tedarikçilerimiz, müşterilerimiz ve son kullanıcılarımız ile etkin iletişimimizi sağlayacak, hizmet hızımızı ve kalitemizi artıracak farklı platformlarda geliştirme süreçlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl içerisinde daha önce temelini attığımız çalışmaları geliştirerek değişen koşullara ayak uydurabilecek bir şekle dönüştürmeye devam etmekteyiz. Müşteri beklentilerinin fayda ve maliyet analizini yaparak tüm paydaşlara hitap eden ve sürdürülebilir ürünler geliştirmek öncelikli hedefimizi oluşturuyor. Günümüzde en önemli beklenti hız. Müşterilerimiz hem en hızlı şekilde hizmete erişmeyi hem de en hızlı şekilde başvurdukları konuda çözüm sunmamızı bekliyorlar.


Asistans hizmetler konfor alanını korumak isteyen her insan için her dönemde bir ihtiyaç olarak karşımıza çıkmakta. REMO ASSIST olarak günümüz koşullarına uyum sağlayacak yeni hizmetleri kendi yazılım mühendislerimizin oluşturduğu yapay zeka analiz yazılımımız ile günlük hayat ihtiyaçlarını analiz ederek hizmet alanındaki güncel değişimleri yakından takip ediyoruz. Bu yazılım sayesinde müşterilerin günümüz koşullarına göre gelişen ihtiyaç, talep ve beklentilerini çok hızlı bir şekilde öğrenmiş oluyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanarak, hizmetlerimiz arasına yeni hizmetler ekliyoruz. Son dönemlerde özellikle Health & Wellbeing uygulamalarına yaklaşımlar çok değişti. Sağlıklı yaşam ve sağlıklı yaşlanma için neler yapılmalı sorularının cevapları Health & Wellbeing uygulamalarımızda yanıtlarını bulmakta. Önümüzdeki dönem için ülkemizde nüfusun yaşlanmasının getireceği hizmet ihtiyaçlarının müşterilerimizi özellikle bu hizmetlere çok daha fazla yönlendireceğini düşünmekteyiz.

Hizmetlerin anlaşılır ve hızlı olması yönündeki müşteri beklentisi ister istemez sektörde bulunan tüm asistans firmalarını da yapısal olarak test etmiş oluyor. Trendlere ayak uydurabilen ve kendi altyapısı, hizmet network oluşumunu sağlamış firmalar gücünü kanıtlarken ayak uyduramayan firmalar maalesef elenmiş oluyor. Özellikle geçtiğimiz yıl olağanüstü maliyetlerin de üzerine eklenmesi ile bunun birçok örneğini gördük.

Müşterilerimize hizmetlerimizi sunarken daha anlaşılır ve net bir şekilde iletişim kurmayı önemsiyoruz. Asistans hizmetlerinde en geniş hizmet paketinin değil, en anlaşılır ve en net fayda sağlayan hizmet paketinin önemli olduğuna inanıyoruz. Bu doğrultuda da kontrolsüz bir genişleme yerine sadeleşme ve derinleşmeyi ön plana çıkaracak şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Özet olarak genişlemeyi her zaman ilke edindiğimiz gibi kalite ve sunulan hizmetlerin standartlarından ödün vermeden sadece sahada karşılığı olacak ürün ve hizmetleri yelpazemize ekleyerek yapıyoruz. Bu sayede daha güncel kalmayı başarabiliyoruz.

Her zaman dijital dünyaya ayak uyduran, bu doğrultuda kendini sürekli yenileyen bir şirket olmayı hedefliyoruz. Asistans sektörünün hizmet ve teknolojik dönüşümlerini de müşteri talepleri ve ortam koşulları belirlemekte.

Örneğin pandemi sürecinde ortamında vermiş olduğu bir zorunluluk ile müşterilerimiz evden hizmet alınması yönünde talepleri artması sebebi ile online görüşme sağlanabilecek hizmetlerin taleplerinin yönetileceği bir platform oluşturmuştuk. Pandemi sonrasında da normal koşullara dönüş yapıldıktan sonra da müşterilerimiz ev konforunda asistans hizmetlere ulaşım sağlamayı devam ettirme yönünde talepleri mevcut. Bu örnekten de anlaşılacağı üzere beklenti ile teknolojik trendlerin doğru orantılı değişen bir yapıya sahip olduğunu gözlemliyoruz.

REMO ASSIST’in stratejisi, işi geliştirmek, güçlü kalmak, odaklanmak, rekabetçi olmaktır. Gücümüzü yetenekli insan gücümüz ve kuvvetli iş ortaklarımızdan almaktayız. REMO ASSIST olarak kendimizi güncel ve dönemin getirmiş olduğu koşullara hızlıca ayak uydurabilmek için müşteri deneyimini hep ön planda tutuyoruz. Müşteri deneyimi, müşterinin beklentilerini karşılamak ve onların memnuniyetini artırmak için müşterinin etkileşimini tasarlama ve yönetmedir. Bizde kendimizi güncel tutmak ve trendleri kaçırmamak için müşteri deneyimi ve onların yapmış oldukları geri bildirimlerden yararlanmaktayız.