Image

''Çalışan aidiyeti ve kurum kültürümüzü desteklemek amaçlı iç iletişim çalışmalarımıza hız verdik''

Hibrit çalışma birçok şirketin gündemine pandemi ile birlikte girmiştir.


Biz Neova Katılım Sigorta olarak 2015 yılı ile birlikte hibrit çalışma modeline geçtik. Bu model ile birlikte bazı departmanlarımız uzaktan çalışma modeli ile işlerini yürütmeye başladılar. Pandemi diğer şirketler için bu süreci hızlandırırken, şirketimizin hali hazırda bu modeli kullanması teknolojik yeterliliğe sahip olmasını ve verimliliği korumasını sağlamıştır. Müşteri deneyimi de pandemi ile birlikte hızla değişti ve dijitalleşti. Biz hem acente hem de müşterilerimizin deneyimini izliyor ve onların ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyoruz. Yakın zamanda yayına aldığımız Neova Acente uygulamamız bunun bir göstergesidir.
 
Çalışma arkadaşlarımızı uzaktan çalışma süreçlerinde ekipman ve altyapı olarak destekledik ve destekliyoruz. Çalışan aidiyeti ve kurum kültürümüzü desteklemek amaçlı iç iletişim çalışmalarımıza hız verdik. Dijitalleşmenin en büyük faydası hızlı ve kısa sürede bir araya gelebilmek oldu. Biz bu sayede yeni işe giren arkadaşlarımızı üst yönetimimiz ile görüştürerek çalışanlarımızın motivasyonunu artırırken, kurum kültümüzün de korunmasını ve yaygınlaşmasını sağlıyoruz. 
Uzun yıllardır hibrit çalışma modelini uyguluyoruz ve bu modelin dağıtım kanallarına olumsuz etkisini gözlemlemedik. Doğru modeli kullanarak çalışan motivasyonunu artırabilir ve bu motivasyonu dağıtım kanallarına da geçirebilirsiniz. Acentelerimiz başta olmak üzere tüm dağıtım kanallarımız ile uyumlu çalışıyoruz, dijitalleşmenin getirdiği deneyimi süreçlerimize ve ürünlerimize birlikte yansıtıyoruz.
 
Neova Katılım Sigorta olarak hibrit çalışma sistemini destekliyoruz ve sürdürülebilir olması için hem çalışan odaklı hem de yapılan işin doğasına uygun olması gerektiğine inanıyoruz.