Image

''Satışlarımızın sürdürülebilir olması için çalıştığımız firmalara / sigortalılarımıza sigorta ürünlerinin dışına çıkarak, yeni ürünümüz My Clause Ayrıcalıklar Dünyası’nı sunuyoruz.''

Ekonomideki daralma sebebi ile prim artışlarının sigortalılar üzerinde olumsuz bir etkisi bulunmaktadır. Bu durumun sahip olunan poliçe adetlerinin azalmasına ve özellikle teminatlardan geri gidişe neden olduğunu görmekteyiz, sigorta sektörünün tutundurma ve yeni ürünlerin sektöre kazandırılması konusunda çabaları sürerken, bu gelişmeler oldukça olumsuz bir durum olarak yansıyor. Ekonomik durumun etkilerini anlattıktan sonra yeni yapı ve ürünlerin sektöre kazandırılması, özellikle de yeni yapılar ile sektörün güçlendirilmesi temel hedef olması gerekiyor kanaatindeyim.


TL’de oluşan değer kaybı ne yazık ki en standart dediğimiz branşları dahi etkilemekte. Dask poliçelerinde bile insanların vazgeçme adetleri oldukça fazlalaştı, depremde hasar konusunda sektör iyi bir sınav vermiş olsa da bunu pazarlayamamanın etkisi bence olumsuz yansıdı. Sanki kimse Dask’tan yararlanmamış gibi Dask yenilemelerinde bile fark edilir azalmalar oluştu, ekonomik iyileşmeler ile düzeleceğine inandığımız durum adına teşvik edici çalışmaların yapılmasını çok önemsiyorum.

Satışlarımızın sürdürülebilir olması için çalıştığımız firmalara / sigortalılarımıza sigorta ürünlerinin dışına çıkarak, yeni ürünümüz My Clause Ayrıcalıklar Dünyası’nı sunuyoruz. Bu proje ile aslında üyelerin private hizmetler alabileceği kendilerini özel, var olandan daha değerli hissedebilecekleri ayrı bir dünyanın kapısını aralıyor ve ilişkilerimizi daima sıcak tutuyoruz. Hal böyle olunca da hem sigorta ürünlerimizle hem de My Clause ile fark yaratıyor ve sürekli olarak iletişim halinde kalıyor, her yıl yenilemeleri rahatlıkla yapabiliyoruz.

Satışta müşteriye daima yenilik sunarak rakiplere göre 1-0 önde başlamak benimsediğimiz bir motto. Bu da Yurtaçan Sigorta tarafında işleri biraz kolaylaştırıyor diyebilirim. Yenilikleri hepimizin ihtiyaçları doğrultusunda ortaya çıkarıyoruz. My Clause projemiz sunulan yeniliklerin en başında gelmektedir. My Clause Ayrıcalıklar Dünya’sı ile birlikte insanların rutin koşuşturmacalı hayatlarına dokunuyor ve onlara kişisel asistan olarak hizmet veriyoruz. Almış oldukları hediye ile birlikte hem günlük hayatlarını kolaylaştırıyor hem de farklı deneyimler sunarak kendilerini yeniden kıymetli hissetmelerini sağlıyoruz. Bu vesileyle de diğer işlerinde rahat düşünme alanları yaratıyor, sigortaları için onlara makul alternatifler sunuyoruz.