Image

''Bölgeye yönelik yardımlarımızın kalıcı ve sürdürülebilir bir nitelik kazanması için çalışmalarımız hızla devam ediyor''

Ülkece yaşadığımız bu büyük afetin acısı yüreğimizde. Hep birlikte azim ve fedakarlıkla çalışarak yaralarımızı saracağız. Türk Milleti olarak biz her zaman birbirini kucaklayan ve kenetlenen bir aile olduk. Bugün de yardımlaşma ve kardeşlik ile birbirimize destek olup geleceğe umutla bakacağız.


Magdeburger Sigorta ve Bor Holding grup şirketlerimiz, Borlease, SIXT rent a car, Otosfer, Tardigrad ve Estasyon ile deprem bölgesindeki ihtiyaçlara ekibimiz ve gönüllülerimizle destek olmaya devam ediyoruz.

Afetin ilk gününden bu yana; AFAD vasıtasıyla bölgeye yönlendirilen yardım tırlarına ihtiyaç malzemesi desteği sağladık. SIXT rent a car araçlarımızı afet bölgesindeki ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunduk ve bölgede faaliyet gösteren şubelerimizdeki araçların yanı sıra diğer şubelerimizde bulunan araçlarımızı da ihtiyaç noktalarına yönlendirdik.

Magdeburger Sigorta Hasar Yardım araçlarımız ile ihtiyaç sahiplerine ulaştık. Çalışma arkadaşlarımız gönüllü olarak yardım çalışmalarına katkı sağlamak için bölgede ve genel merkezimizde yoğun gayret içerisindeler. Sigortacılık faaliyetlerimize yönelik aksiyonlarımızı aldık, konut hasarları konusunda tüm sigortalılarımızı teker teker arayarak kendilerine ulaştık. Tüm hasar ödemelerinde afet bölgesine öncelik verdik.

Aynı zamanda SIXT Almanya ile ihtiyaçlar ve kendilerinden yönlendirilen yardımların bölgeye aktarılması konusunda iletişim halindeyiz. Ülkece yaşadığımız bu ağır felaketin yaralarını sarmak için her aşamada yardım ve desteğimizi sürdüreceğiz.

Bölgeye yönelik yardımlarımızın kalıcı ve sürdürülebilir bir nitelik kazanması için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Saha ekiplerimiz, depremin ilk gününden beri felaketten etkilenen acentelerimizle ve bölge halkıyla temas içinde.

Şirketimiz içerisinde acil durumlara ve doğal afetlere yönelik aksiyon planlarımızı hazırladık, olası bir olayda görevli olacak gönüllü ekibimizi oluşturduk. Magdeburger Sigorta için acenteleri en büyük değer. Onlara olan desteğimizin daha verimli olması amacıyla artı değer katacak uygulamalar ve ürünler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor.

Bir sigorta şirketi olarak bizim üstlendiğimiz misyonların başında, toplumun sigorta bilincini yükseltmek yer alıyor. Yaşanan afette bir kez daha sigortanın önemi ortaya çıktı. Zorunlu sigorta branşları başta olmak üzere, konut, kasko ve sağlık sigortaları gibi ürünlerin  sağladığı tasarruf ve güvenceyi gözlemledik. İlerleyen dönemlerde de sigorta bilincini yaygınlaştırma misyonumuzu güçlendirecek ve bu doğrultuda adımlar atacağız.