Image

''Depremzedelerin yeni gelişen ihtiyaçlarına yönelik yardımlarımızı sağlamaya ve yaraların sarılması için dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz.''

Groupama Türkiye olarak depremin ilk anından itibaren bir yandan depremden zarar gören sigortalılarımıza yönelik işlemleri kolaylaştırmak adına Hasar ve Müşteri Hizmetleri ile ilgili özel uygulamalar oluştururken diğer yandan afet bölgesindeki insani ihtiyaçlara yönelik hızlı aksiyonlar aldık.


Bu aksiyonlarla amaç  odaklı ve ihtiyaca tam olarak karşılık veren yardımlar yapıyoruz. İlk olarak daha önce iş birliği içinde olduğumuz iki STK ile iletişime geçtik. GEA Arama Kurtarma ve Afet Platformu üyesi Lokman Hekim Sağlık Vakfı’nın bölgedeki çalışmalarına destek sağladık. GEA Arama Kurtarma aracılığıyla depremin ikinci gününde bölgeye hipotermi acil yardım setleri gönderdik. Sonrasında arama-kurtarma çalışmaları ve insani yardım konularında destek sağlamaya devam ettik. Diğer yandan Afet Platformu Üyesi Lokman Hekim Sağlık Vakfı'nın bölgedeki çalışmalarına destek olmak üzere, afet bölgesinde hizmet veren sağlık çalışanlarının barınmasına yönelik konteynerler ve tıbbi malzeme gönderimi için yardımda bulunduk. Ayrıca çocuklar için oyuncak bağışımızı İstanbul Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla bölgeye ulaştırdık. Son olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle çadır kentlerde zor şartlarda yaşayan kadınların ihtiyaçlarına yönelik bir aksiyon aldık ve ayni bağış malzemelerini ofisimizde personelimizin katılımıyla hep birlikte paketledikten sonra bu ‘Umut Paketleri’ni bölgeye ulaştırdık. Depremzedelerin yeni gelişen ihtiyaçlarına yönelik yardımlarımızı sağlamaya ve yaraların sarılması için dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz.